GDPR

Přihlášením k pravidelnému newsletteru na stránkách artmap.cz:

1. Udělujete souhlas společnosti Artmap, z. s., (se sídlem Vojtěšská 196/18, Praha 1, IČ: 22906339, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze pod značkou L 22421, dále jen „ArtMap“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“), GDPR a souvisejících právních předpisů zpracovávala tyto osobní údaje: e-mail, popřípadě jméno a příjmení.

2. Tyto údaje zpracováváme proto, abychom Vám mohli zasílat aktuální informace související s činností ArtMap a s webovými stránkami www.artmap.cz a www.knihkupectví.artmap.cz a zpracovávat je budeme po dobu trvání činnosti ArtMap, maximálně však po dobu 10 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu nebo dopisu na kontaktní údaje Artmap, z. s., info@artmap.cz, Vojtěšská 196/18, 110 00 Praha 1.

4. Osobní údaje považujeme za důvěrné a nebude je bez souhlasu subjektů osobních údajů či zákonné povinnosti předávat třetím osobám.  K osobním údajům budou mít kromě ArtMap přístup též třetí osoby – zpracovatelé, kteří poskytují vhodné záruky a jejichž zpracování splňuje požadavky dle platných právních předpisů, a které zajišťuje náležitou ochranu vašich práv.

5. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
vzít souhlas kdykoliv zpět,
požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.