Autor, který je mimo jiné provozovatelem Klubu AVU v budově Akademie výtvarných umění, přichystá pro všechny návštěvníky jedinečné polední menu s doprovodným programem.

„Kde končí sport, popřípadě akrobacie a začíná umění? Je Fröhlich ,opravdový umělec‘, nebo prostě jenom kaskadér a šoumen? Hranice mezi těmito rolemi může být tenká, Fröhlichovi se ale daří velmi umně balancovat na straně umění,“ říká o Fröhlichových uměleckých výstupech kritička Tereza Jindrová. Hodnotí tak autorovy výkony, kdy například přenáší svůj horolezecký um do institucionálních prostor, nebo testuje vlastní fyzické možnosti týdenním pobytem v galerii v absolutní tmě. Většinu Fröhlichových akcí spojuje důraz na fyzickou přítomnost umělce, která je v jeho případě vedena až romantickou touhou uchopit umělecký projev absolutně, s nasazením všech sil. Fröhlich nejen balancuje na hranici, ale také oba světy hravě prolíná. K běžnému životu, například provozování kantýny, se staví jako k uměleckému dílu a v umění tvoří na bázi každodenního, i když poněkud adrenalinového života. Pozvání na oběd tak návštěvníkům umožní nahlédnout do Fröhlichovy skutečně netradiční kuchyně.

Akademie výtvarných umění v Praze
U Akademie 4, 170 22, Praha 7