Vyhrajte luxusní papír a tisk pro svou knihu! To je Book in Progress #4, soutěž o realizaci vaší knihy, doprovázená celodenní konferencí o knihách.

 

Připravte prezentaci o vás a vašem projektu o 20 slidech, která přesvědčí odbornou porotu, že jste to pravé vy, kdo si zaslouží podporu a místo mezi 10 nejlepšími ve finálovém kole soutěže během konference dne 28. 11. 2022. Přihlášky jednoho či více projektů lze vyplňovat na stránkách soutěže https://bip.dipozitiv.cz do 31. října 2022. 

 

Tři nejlepší projekty získají pro svůj projekt luxusní papír PERGRAPHICA® dle svého výběru a absolutní vítěz také dohodnutý tisk v tiskárně QUATRO PRINT. Přihlásit je možné jakýkoliv knižní projekt se zajímavým grafickým zpracováním i tématem, ať už se jedná o autorské knihy, komiksové příběhy, fotografické nebo dětské knížky, katalogy a jiné. 

 

Soutěž již v minulých letech pomohla z počítačů do knihoven několika knihám, a některé z nich byly oceněny nebo nominovány v rámci českých designérských soutěží Czech Grand Design nebo Nejkrásnější česká kniha roku.