Galerie hlavního města Prahy chce ve spolupráci s ArtMap v letošním roce umožnit účast na Art Book Fair, veletrhu zaměřujícím se na knihy o umění, nejen nakladatelům a institucím, ale i jednotlivým tvůrcům a skupinám, kteří se věnují tvorbě autorských knih a fanzinů.

 

Co je GHMP Art Book Fair

Jde o již druhý ročník prodejního veletrhu zaměřujícího se na literaturu o umění. V průběhu dvou dnů nabídne platformu pro galerie, umělecké školy, internetové portály, časopisy, nakladatelství, sběratele a především milovníky knih. Součástí veletrhu bude pestrý doprovodný program jak pro děti, tak i pro dospělé. V letošním roce nově uvedeme ve spolupráci s ArtMap sekci pro tvůrce autorských knih a fanzinů.

 

GHMP Art Book Fair se uskuteční 24. a 25. září 2022 v exkluzivních prostorách Zámku Troja a přilehlých zahrad.

 

Kdo se může přihlásit

Jednotliví tvůrci nebo skupiny, které se zabývají autorskou knihou nebo tvorbou fanzinů. Jedinou podmínkou je, že zde musejí prezentovat pouze vlastní autorskou tvorbu.

 

Přihlásit se můžou za snížený poplatek 500 Kč za oba dva dny prodejní akce (nakladatelé se mohou přihlásit do hlavní sekce prodejců za poplatek 1800 Kč za oba dva dny prodejního veletrhu). K dispozici jim bude prostor pro prezentaci vlastní tvorby a možnost spoluúčasti na doprovodném programu.

 

Nejzazší termín pro přihlášení je 31. května 2022 prostřednictvím formuláře zde