Nedělní workshop v Artparku. © Galerie Rudolfinum, foto: Markéta Černá

Na poslední nedělní dílně, inspirované výstavou Mezipaměť, se děti stanou pány božstva. V návaznosti na projekci OBSERVATORY.01 Pavla Mrkuse se dozvědí o některých antických bozích, sídlících na bájné hoře Olymp – těch oblíbených i méně oblíbených. Zamyslí se, které aspekty života by si podle nich bohové měli vzít pod svá křídla, a vyrobí si sadu ochranných kartiček s božskými atributy.

 

Nechte své děti, aby se kreativně rozvíjely pod vedením naší lektorky, a projděte si výstavu Mezipaměť, která v tento den končí. Vstup na ni je volný.  

  

Výtvarná dílna Můj Olymp je součástí cyklu Ateliérovky. Ten je určený pro děti, rodiče i širokou veřejnost a jeho cílem je přinášet inspiraci k vlastní umělecké tvorbě. 

  

Vstupenku zakoupíte v předprodeji v síti GoOut, v případě volné kapacity pak na pokladně Galerie Rudolfinum. Dílna je pro maximálně 15 účastníků. V případě jakýchkoli dotazů či individuálních požadavků neváhejte kontaktovat Evu Drexlerovou na adrese drexlerova@rudolfinum.org

 

Hledáte pro své děti vhodnou výtvarnou aktivitu na letošní rok? V Galerii Rudolfinum se můžete kromě nedělních výtvarných dílen zapojit také do zcela nového Kroužku současného umění. Více informací naleznete zde